De Vos & Jansen - DVJ

Marktonderzoek staat aan de basis van ondernemen: marktonderzoek naar nieuwe kansen, groeipotenties en nieuwe of bestaande klanten.

Goed marktonderzoek verbetert het inzicht in uw kansen waardoor u doelgerichter kunt ondernemen. Helaas vergt het uitvoeren van een dergelijk marktonderzoek nogal wat van uw organisatie. In de praktijk komt u vaak veel meer nieuwe vragen tegen dan dat eerste vragen beantwoord worden. Een gedegen marktonderzoek is dan uw enige redmiddel. En juist op dat vlak kan de Vos & Jansen Marktonderzoek u uit de brand helpen met een marktonderzoek op maat. Met ons kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek op het gebied van branding, consumentengedrag en communicatie ondersteunen wij uw strategische marketingbeslissingen.

Uw marktonderzoek is onze zaak. Dus willen we op de slimst mogelijke manier aan informatie komen. Dat doen we bijvoorbeeld via ondernemend marktonderzoek. Daar waar nodig investeren we in de nieuwste methodieken en technieken. En soms is slim omgaan met bestaande databestanden minstens zo informatief als nieuw marktonderzoek. Juist deze combinatie zorgt voor nieuwe inzichten in uw consumentengedrag. UMP Research werkt op diverse onderzoeksgebieden samen met DVJ.