Internationaal onderzoek NL < > D

UMP Research biedt uitkomst voor Nederlandse bedrijven die zich op de Duitse markt willen vestigen of er al actief zijn. Daar waar het gaat om het uitvoeren van marktverkenningen, analyses van de beste vestiginglocatie, het genereren van leads, het bemiddelen bij cultuur- en zakenverschillen en/of het opstellen van een marketing- en communicatiestrategie.

Voor genoemde activiteiten beschikt UMP over native-speaking onderzoekers die gedegen kennis hebben van de (valkuilen van de) Duitse taal, de (bedrijfs)cultuur en de klanten. Hierdoor zijn zij bij uitstek gekwalificeerd voor het opzetten en uitvoeren van grensoverschrijdend marktonderzoek. UMP Research onderhoudt contacten met moderne en professioneel uitgeruste onderzoeksstudio’s net over de grens bij Nijmegen, maar ook elders in Duitsland, zoals in Nürnberg, Hamburg, Berlijn, Köln en Stuttgart. De onderzoeksstudio’s beschikken over meerdere testruimten voor individuele interviews en over minimaal één groepsdiscussieruimte met de mogelijkheid tot meekijken via een one-way-screen.

In afzonderlijke onderzoeksstudio's zijn bovendien beschikbaar:

  • een testkeuken
  • een groepsdiscussieopstelling in huiskamersfeer
  • een centrale technische ruimte
  • een meekijklounge met video-wand en bistro

Tevens beschikt ons bureau over goede contacten met veldwerkorganisaties verspreid over Duitsland. Zie ook de service van 4C Consumer Insight. Ons bureau draagt zorg voor contacten met lokale veldwerkers, te beginnen met een op maat gesneden interviewinstructie. Een gedegen evaluatie en rapportage in Duits, Nederlands of Engels is vanzelfsprekend. In de conclusies en aanbevelingen wordt ook altijd rekening gehouden met een culturele vertaalslag van de gegevens.