UMP Research & CureConcern

Door de samenwerking van UMP Research met CureConcern, het bureau van Inge Morssinkhof, is de uitvoering van customer journeys in de zorgsector en de opvolging van projecten gegarandeerd. 

 

 

Customer Journey in de zorg Customer Journey in de zorg

01-02-2018

Een customer journey in de zorg levert voor de zorgsector veel insights. Door de samenwerking met CureConcern neemt dit type onderzoek een vlucht.

Marketing in de zorg van morgen Marketing in de zorg van morgen

30-11--1

Marketingvraag voor zorginstellingen is: hoe zich te positioneren en onderscheiden in een sterk veranderend zorglandschap. Ons onderzoek en de aandacht van de MOA helpt erbij.

Google Analytics Google Analytics

22-11-2016

Google Analytics is het meest gebruikte analytics-pakket in Nederland en meer dan de helft van alle websites wereldwijd volgt met deze Google-tool het bezoekersgedrag.

Nijmeegs Onderzoekscollectief Nijmeegs Onderzoekscollectief

25-11-2015

Binnen Het Onderzoekscollectief werken diverse onderzoeksbureaus in Nijmegen vanaf begin 2016 samen en kunnen full-service diensten verlenen op het gebied van marktonderzoek, projectmanagement, marketing, communicatie en begeleiden van creatieve processen.

XING netwerk XING netwerk

05-11-2013

Wat LinkedIn voor Nederland is, is in Duitsland XING.

Imago dat CEO's van Duitse bedrijven hebben van het Nederlandse bedrijfsleven Imago dat CEO's van Duitse bedrijven hebben van het Nederlandse bedrijfsleven

29-09-2013

Het onderzoek over het imago van het Nederlandse bedrijfsleven in Duitsland, uitgevoerd in opdracht van de 'Niederlaendische Botschaft' in Berlijn, geeft een verrassende blik op de kennis en de perceptie van Nederlandse bedrijven in ons buurland.

Boek Kwalitatief Marktonderzoek Boek Kwalitatief Marktonderzoek

01-04-2015

Alweer 3 jaar geleden is mijn boek Kwalitatief Marktonderzoek (3e druk) verschenen bij Noordhoff Uitgevers. Het boek wordt gebruikt in het HBO en WO. En nu zijn we al weer bezig met de 4e herziene druk.

Transcribing Transcribing

29-08-2012

Sinds 2012 heeft UMP Research zich tevens gespecialiseerd in het uitwerken van interviews of discussies in transcripten. Ook voor de analyse van de transcripten kunnen wij u helpen. Wij maken gebruik van diverse programma's zoals Kwalitan, MAX en axiaal coderen. Bij de uitwerking garanderen we geheimhouding van vertrouwelijk materiaal.

Getoonde resultaten: 1 t/m 8 van 11